Verzenden & retouren

Verzending en retourneren

Een verzend bevestigings email zal worden verstuurd wanneer uw besteling wordt verstuurd. Deze zal ook aangeven wat de geschatte aflevertermijn zal zijn. Ook voorziet deze in instructies over het online volgen van uw bestelling, indien mogelijk.

Als u vanaf buiten de Europese Unie bestelt, raadpleeg dan de douane in verband met additionele belasting toeslagen

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

BROKX Electronics - Retour- en inwisselbeleid.

We staan volledig achter de kwaliteit van onze producten, mocht het toch voor komen dat u een beschadigd of defect product ontvangt dan zullen wij dit graag verhelpen. Retouneer producten binnen 14 dagen na ontvangst. Producten dienen in nieuwe staat met originele verpakking te worden geretourneerd inclusief orginele bon of invoice. Als u daarover niet meer beschikt, kunt u deze afdrukken vanuit uw "Mijn account" op de BROKX Electronics website. Terugbetaling wordt gedaan naar de oorspronkelijke rekening van betaling.

Als u producten retourneert of inruilt zullen de verzendkosten niet vergoed worden. Mocht blijken dat dit een fout van BROKX Electronics is, dan zullen wij de oorspronkelijke verzendkosten wel vergoeden.

...................................................................................................

Voor retourneren van BROKX Electronics bestellingen:

U kunt uw bestelling retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

1. Contacteer ons per email om ons te informeren met o.a. de reden van retour.

2. Verpak de nieuwe, ongebruikte onbeschadigde producten in originele ongeopende verpakking.

3. We raden aan de producten per verzekerde en traceerbaar transport te versturen. BROKX Electronics is niet verantwoordelijk voor zoek geraakte producten.

4. Ons ontvangst adres is:

BROKX Electronics

Willem Beukelszoonstraat 43A

3134 LW Vlaardingen

5. Terugbetaling wordt gedaan naar de oorspronkelijke rekening van betaling. Dit kan totaal maximaal 2-3 weken duren vanaf het moment dat de producten retour zijn ontvangen.

BROKX Electronics Inwissel Beleid

Omdat product voorraden tijdelijk gelimiteerd kunnen zijn, raden wij u aan om eerst het nieuwe product te bestellen en dan ook het product te retourneren. Als wij deze retour krijgen kunnen wij een terugbetaling uitvoeren. U krijgt dan sneller uw product en voorkomt hiermee dat een product dan tijdelijk uitverkocht kan zijn.

Mocht het voorkomen dat in het geval van inruilen blijkt dat dit extra kosten met zich mee brengt, dan zal de originele rekening van betaling worden daarmee worden belast.

Terug
Copyright © 2022 BROKX Electronics KVK 24422121 BTW NL001572255B41